Hvor mange følgere har Ronaldo

Oprettet 7 april, 2024
Celeb Instagram, vi kan hente inspiration fra

Instagram, en social platform for foto- og videodeling, har milliarder af aktive brugere verden over. Dens indflydelse er vokset så stærk, at den har omformet den måde, enkeltpersoner forbinder, kommunikerer og endda driver forretning på. Denne platforms popularitet har ført til et kapløb blandt berømtheder, atleter og influencers om at samle det højeste antal følgere og derved styrke deres digitale indflydelse.

Instagram-regeringen

Den mest fulgte konto på Instagram er ingen ringere end Instagram selv. Den sociale medieplatforms officielle konto @instagram kan prale af svimlende 651 millioner følgere fra 2024. Kontoen promoverer primært trendindhold fra hele webstedet, fremhæver unikke indlæg, introducerer nye funktioner og fejrer globale begivenheder.

Dominansen af sportsikoner

Cristiano Ronaldo
Kronen for den mest fulgte person på Instagram går til Cristiano Ronaldo. Den portugisiske fodboldspiller, der er kendt verden over for sine enestående færdigheder og karisma, har en imponerende følgeskare på 600 millioner på sin konto @cristiano. Ronaldos profil giver fans et indblik i hans professionelle og personlige liv, fra hans elektrificerende præstationer på fodboldbanen til hans øjeblikke udenfor banen med familie og venner.

Lionel Messi
Ikke langt bagefter Ronaldo er Lionel Messi, en anden fodboldlegende, der har samlet en betydelig tilhængerskare på Instagram. Messi, den argentinske fodboldspiller, der fejres for sit bemærkelsesværdige gameplay, har 482 millioner følgere på sin konto @leomessi. Messis profil er fyldt med øjebliksbilleder af hans karriere og familieøjeblikke, hvilket giver fans et kig ind i hans liv på og uden for banen.

Kvindelige berømtheders berømmelse

Selena gomez
Titlen som den mest fulgte kvinde på Instagram indehaves af Selena Gomez, en amerikansk sangerinde og skuespillerinde med en følgeskare på 427 millioner på hendes konto @selenagomez. Udover at dele opdateringer om hendes musik- og skuespilprojekter, bruger Gomez sin platform til at gå ind for mental sundhed og andre sociale problemer.

Kylie Jenner
En anden kvinde, der dominerer Instagram, er Kylie Jenner, en reality-tv-stjerne og forretningskvinde, som har 398 millioner følgere på sin konto @kyliejenner. Jenner bruger sin Instagram til at promovere sine skønheds- og kosmetikvirksomheder, Kylie Cosmetics og Kylie Skin, og dele glimt af hendes personlige liv.

Underholdningsgiganternes kommando

Dwayne "The Rock" Johnson
Dwayne "The Rock" Johnson, den kendte skuespiller og tidligere WWE-mester, har en massiv Instagram-tilhængerskare på 388 millioner på sin konto @therock. Johnsons profil er fyldt med træningsvideoer, motiverende citater og glimt bag kulisserne af hans filmprojekter, hvilket tegner et billede af hans mangefacetterede karriere.

Ariana Grande
Ariana Grande, en anerkendt amerikansk sangerinde og skuespillerinde, har en følgeskare på 378 millioner på sin konto @arianagrande. Grande deler opdateringer om sin musik, poster søde billeder af sin hund og promoverer sit kosmetiske mærke, REM Beauty, på sin Instagram-konto.

Kardashian-Jenners indflydelse

Kim Kardashian
Kim Kardashian, en reality-tv-stjerne, der er blevet forretningskvinde og aspirerende advokat, har en følgeskare på 363 millioner på sin konto @kimkardashian. Kardashian bruger sin platform til at promovere sine forskellige forretningsforetagender, herunder hendes shapewear-mærke, Skims, og hendes skønhedsmærke, KKW Beauty.

Khloe Kardashian
Tæt efter følger Khloe Kardashian, med en følgeskare på 298 millioner på hendes konto @khloekardashian. Kardashian bruger, ligesom sine søstre, sin konto til at promovere sine virksomheder og dele personlige erfaringer.

Instagram ikon

Pop- og R&B-divaerne

Beyoncé
Beyoncé, den globalt fejrede pop- og R&B-sangerinde, har en Instagram-tilhængerskare på 315 millioner på sin konto @beyonce. Beyoncés konto byder på fængslende selvportrætter, professionelle billeder fra forskellige optagelser og musikvideoer, der giver fans et indblik i hendes mangefacetterede verden.

The Rise of the Younger Jenner

Kendall Jenner
I top ti er Kendall Jenner, model og reality-tv-stjerne, med en følgeskare på 294 millioner på sin konto @kendalljenner. Jenner bruger sin konto til at fremvise sine modelkoncerter, personlige liv og samarbejder med sin søster Kylie for deres kosmetikserie.

Konklusion

Instagram, der er et kraftcenter for sociale medier, har givet berømtheder og influencers mulighed for at forbinde med deres fans på et personligt plan. Platformen fortsætter med at være en slagmark for popularitet, med disse ti konti førende. Det bliver interessant at se, om placeringerne ændrer sig i fremtiden i betragtning af den dynamiske karakter af sociale mediers popularitet.

Cristiano Ronaldo har i øjeblikket over 300 millioner følgere på Instagram, hvilket gør ham til en af de mest fulgte personer på platformen.

Kvindelige berømtheder som Beyoncé, Selena Gomez og Kylie Jenner er kendt for deres betydelige følger og indflydelse på Instagram.

Faktorer som deres talent, karisma, engagerende indhold, samarbejder med brands og regelmæssige opdateringer bidrager til kvindelige berømtheders berømmelse på Instagram.