Sådan sender du hjul til dig selv på Instagram. (Opdatering!)

Oprettet 7 april, 2024
Send ruller til dig selv

Som en ivrig Instagram-bruger er jeg altid på udkig efter nye funktioner og måder at forbedre min oplevelse på platformen. For nylig opdagede jeg et smart trick, der giver mig mulighed for at sende hjul til mig selv på Instagram. Denne funktion har været en game-changer for mig, da den giver mig mulighed for nemt at gemme og dele mine yndlingshjul. I denne artikel vil jeg dele med dig, hvorfor du ønsker at sende ruller til dig selv, hvordan du gør det trin-for-trin, fordelene ved denne funktion, kreative måder at bruge sendte hjul på, fejlfinding af almindelige problemer og andre måder at gem og del hjul på Instagram.

Hvorfor vil du sende ruller til dig selv?

Du undrer dig måske, hvorfor skulle jeg sende ruller til mig selv på Instagram? Nå, der er flere grunde til, at denne funktion kan være utrolig nyttig. For det første, ved at sende hjul til dig selv, kan du nemt gemme dem til senere visning. Instagrams algoritme ændrer sig konstant, og de hjul, du ser i dag, bliver muligvis begravet i dit feed i morgen. Ved at sende hjulene til dig selv sikrer du, at du har nem adgang til dem, når du vil.

For det andet, at sende ruller til dig selv giver dig mulighed for at samle en samling af dit yndlingsindhold. Uanset om det er sjove videoer, inspirerende citater eller nyttige tutorials, kan du oprette et personligt bibliotek af hjul, som du kan besøge igen, når du har brug for en pick-me-up eller lidt inspiration. Dette kan især være nyttigt for indholdsskabere, der ønsker at studere og lære af andre skaberes teknikker.

Sådan sender du ruller til dig selv på Instagram

Nu hvor vi forstår fordelene ved at sende ruller til os selv, lad os dykke ned i den trinvise guide til, hvordan man gør det. Processen er forholdsvis enkel og kan udføres med blot et par tryk. Sådan gør du:

 1. Åbn Instagram-appen på din mobilenhed, og naviger til det hjul, du vil sende til dig selv.
 2. Tryk på ikonet med tre prikker (…) i nederste højre hjørne af hjulet.
 3. Fra de muligheder, der vises, skal du trykke på knappen "Send til".
 4. Indtast dit eget brugernavn i søgefeltet, og vælg det fra forslagene.
 5. Tryk på knappen "Send", og voila! Rullen vil blive sendt til dine egne direkte beskeder.

Kan du sende ruller til dig selv på Instagram?

Absolut! Instagram giver dig mulighed for at sende ruller til dig selv, ligesom du ville sende dem til enhver anden bruger på platformen. Denne funktion er heller ikke begrænset til dit eget indhold. Du kan sende hjul oprettet af andre brugere, så længe deres konti er offentlige. Dette åbner op for en verden af muligheder for at gemme og dele indhold, der giver genlyd hos dig.

Fordele ved at sende ruller til dig selv

At sende ruller til dig selv på Instagram giver flere fordele. For det første giver det dig mulighed for at oprette en personlig samling af dit yndlingsindhold. Uanset om det er sjove videoer, informative tutorials eller fantastiske billeder, kan du oprette et bibliotek, der afspejler dine interesser og præferencer.

For det andet sikrer det at sende ruller til dig selv, at du har nem adgang til det indhold, du elsker, selvom det bliver begravet i dit feed eller forsvinder fra udforskningssiden. Dette er især nyttigt for indholdsskabere, der ønsker at studere og lære af andre skaberes teknikker. Ved at gemme hjul til dig selv, kan du henvise tilbage til dem, når du har brug for inspiration eller ønsker at analysere specifikke aspekter af indholdet.

Endelig giver det dig mulighed for nemt at dele dem med andre ved at sende hjul til dig selv. Måske faldt du over en rulle, som du tror, din ven ville elske, eller du vil vise dit yndlingsindhold frem i en præsentation eller et blogindlæg. Ved at få hjulene sendt til dine egne direkte beskeder, kan du nemt videresende dem til andre eller downloade dem til offlinebrug.

Kreative måder at bruge sendte ruller på

Nu hvor du ved, hvordan du sender ruller til dig selv og de fordele, det giver, lad os undersøge nogle kreative måder at bruge denne funktion på:

 1. Opret et personligt moodboard: Hvis du er kunstner eller designer, kan du bruge sendte hjul til at sammensætte et moodboard til dit næste projekt. Gem hjul, der inspirerer dig, uanset om det er farvepaletter, mønstre eller kunstneriske teknikker.
 2. Del indhold med dit team: Hvis du arbejder på et samarbejdsprojekt, kan det være en fantastisk måde at dele indhold med dit team på at sende ruller til dig selv. Du kan nemt videresende hjulene til dine kollegaer og sikre, at alle er på samme side.
 3. Planlæg din indholdsstrategi: Som indholdsskaber er det vigtigt at holde sig ajour med de nyeste trends og teknikker. Ved at sende ruller til dig selv, kan du oprette et bibliotek med inspiration, der kan hjælpe dig med at planlægge din indholdsstrategi og være på forkant med kurven.
 4. Opret et kurateret feed: Hvis du ønsker at opbygge et sammenhængende og visuelt tiltalende Instagram-feed, kan det at sende ruller til dig selv være en fantastisk måde at kurere indhold, der stemmer overens med din æstetik. Du kan studere hjulene og analysere, hvad der gør dem visuelt tiltalende, og derefter anvende disse principper på dit eget indhold.
Send ruller til dig selv 2

Fejlfinding af almindelige problemer, når du sender ruller til dig selv

Selvom det generelt er en glat proces at sende ruller til dig selv på Instagram, kan der være nogle almindelige problemer, du kan støde på. Her er et par fejlfindingstip, der hjælper dig med at overvinde dem:

 1. Langsom internetforbindelse: Hvis du oplever en langsom internetforbindelse, kan rullen tage længere tid at sende. Sørg for, at du har forbindelse til et stabilt Wi-Fi-netværk, eller prøv at sende rullen, når du har en bedre forbindelse.
 2. App-opdateringer: Instagram udgiver ofte opdateringer for at forbedre appens ydeevne og rette fejl. Hvis du har problemer med at sende ruller til dig selv, skal du sørge for at have den nyeste version af appen installeret på din enhed.
 3. Kontoindstillinger: Sørg for, at dine kontoindstillinger giver dig mulighed for at modtage direkte beskeder fra dig selv. Gå til dine kontoindstillinger og tjek privatlivsindstillingerne for at sikre dig, at du kan sende og modtage beskeder fra din egen konto.

Andre måder at gemme og dele hjul på Instagram

Selvom det er en bekvem måde at gemme og dele indhold på at sende ruller til dig selv, er der også andre metoder, du kan udforske. Her er et par alternativer:

 1. Gem i dine samlinger: Instagram giver dig mulighed for at gemme hjul til dine samlinger, som i det væsentlige er mapper, hvor du kan kategorisere og organisere dit gemte indhold. Du skal blot trykke på bogmærkeikonet under rullen og vælge den samling, du vil gemme den til.
 2. Del til din historie: Hvis du vil dele et hjul med dine følgere, kan du gøre det ved at sende det til din Instagram-historie. Tryk på papirflyikonet under rullen, og vælg muligheden "Tilføj indlæg til din historie".
 3. Download rullen: Hvis du vil have en lokal kopi af rullen på din enhed, kan du downloade den. Der er forskellige tredjeparts apps og websteder, der giver dig mulighed for at downloade Instagram-videoer. Vær dog forsigtig, når du bruger tredjepartsapps, og sørg for, at de er velrenommerede og sikre.

Konklusion

At sende ruller til dig selv på Instagram er en kraftfuld funktion, der giver dig mulighed for nemt at gemme og dele dit yndlingsindhold. Uanset om du ønsker at samle et bibliotek med inspiration, dele indhold med dit team eller planlægge din indholdsstrategi, har denne funktion fået dig dækket. Med den trinvise vejledning og fejlfindingstips i denne artikel, sender du hjul til dig selv som en professionel på ingen tid. Så gå videre, prøv det, og lås op for det fulde potentiale af Instagrams spolefunktion. God deling!

Ja, du kan sende et hjul til dig selv på Instagram ved at bruge følgende trin:

 1. Åbn Instagram-appen og gå til din profil.
 2. Find den rulle, du vil sende til dig selv.
 3. Tryk på hjulet for at åbne det.
 4. Tryk på papirflyikonet (deleknappen) under rullen.
 5. I sektionen "Send til" skal du vælge "Del til din historie".
 6. Tryk på "Send", og rullen vil blive sendt til din egen historie.
 7. Når den først er på din historie, kan du til enhver tid se den senere.

Fra den seneste opdatering har Instagram ikke en direkte funktion til at gemme hjul på din telefons kamerarulle. Du kan dog bruge tredjepartsapps eller skærmoptagelsesfunktioner på din enhed til at fange hjulet og gemme det på din telefon.

I øjeblikket har Instagram ikke en funktion, der giver dig mulighed for at sende et hjul til en anden og dig selv samtidigt. Hvis du vil gemme rullen til dig selv, kan du sende den til din egen historie og derefter dele den med andre fra din historie.